Tijd voor ontspanning

Tijd voor ontspanning

Het seizoen is ten einde, tijd voor ontspanning. Dat doen we door even ons hoofd leeg te maken en de dagen leuk in te vullen, zoals af en toe eens in de bossen gaan spelen met de crossfiets of mountainbike, tijd maken voor familie en vrienden en af en toe eens genieten van een lekkere caffè latte.

Na een rustperiode is het vervolgens weer tijd voor de opbouw richting volgend seizoen. Een goede winter maakt trouwens je eerste seizoenshelft al voor een groot deel in orde. Het einde van dit seizoen betekent voor mij ook tijd om nieuwe oorden op te zoeken. Na het wegvallen van het Belgische UCI-team Experza-Footlogix moet ik op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging.

Ik wens mijn collega’s een ontspannende rustperiode toe en ik zie jullie over enkele maanden weer terug!

Nathalie Bex

Roze bril

Roze bril

Nu al uitkijken naar volgend seizoen met nieuwe kansen

Nu al uitkijken naar volgend seizoen met nieuwe kansen