Nu al uitkijken naar volgend seizoen met nieuwe kansen

Nu al uitkijken naar volgend seizoen met nieuwe kansen

Als het september is, kijk ik altijd al uit naar mijn wintertrainingen. Het meeste kijk ik uit naar de zondagen in de winterperiode. ’s Morgens doe ik dan een toertocht of ga ik hier in de buurt in het bos rijden met mijn crossfiets. Nadien poets ik snel mijn fiets, of beter gezegd, mijn vriend poetst snel mijn fiets en daarna kijken we naar het veldrijden. Heel gezellig en bij de vrouwen blijf ik nog wakker. Als de mannen starten, val ik meestal in slaap, waarschijnlijk omdat ik zelf de hele voormiddag buiten in de koude aan het trainen was.

Het is nu nog een weekje tot het einde van mijn seizoen. Ik start maandag in Berlare en volgende week zondag in Mazenzele, nadien is het eerst een maandje tijd om de batterijen weer op te laden en eventjes niet aan de fiets te moeten denken. In deze periode doe ik enkel wat stabilisatietraining en maak ik lange wandelingen met de honden in het bos. In november begin ik dan rustig met lopen, zwemmen, skeeleren, krachttraining, trainingen in het bos met de crossfiets en trainingen op de rollen.

Nu eerst nog even dit seizoen mooi proberen af te ronden. Hopelijk blijft het weer nog een weekje goed. De laatste week van het seizoen kan er wel eens een koffieritje af bij mooi weer, dit gebeurt tijdens het seizoen niet zoveel. Ik ga liever na mijn training een terrasje doen. Tijdens de training stoppen en dan opnieuw vertrekken is niet echt mijn ding, want het duurt dan altijd even voor ik weer in mijn ritme ben.

Ik wil jullie ook al vertellen dat ik enorm uitkijk naar volgend seizoen met mooie kansen waar jullie binnenkort meer over te weten zullen komen! Ik wil alvast deze mensen bedanken voor het vertrouwen dat ze me geven, zeker na twee heel moeilijke jaren. Ik ben ervan overtuigd dat ik bij hen weer mijn oude niveau zal terugvinden.

Anisha Vekemans

Foto Paul Hinninck

Tijd voor ontspanning

Tijd voor ontspanning

Fin de saison

Fin de saison