Afzien dicht bij huis

Afzien dicht bij huis

Vandaag was het voor mij nog eens een keertje koers dicht bij mijn thuis, met de Trofee Maarten Wynants in Houthalen-Helchteren meer bepaald. Normaal is het altijd leuk om dicht bij huis te kunnen koersen, maar op dit moment is mijn conditie niet al te goed en dus was het vandaag eerder afzien dan genieten.

We kwamen aan de start met een sterke ploeg die voluit voor de sprint wilde gaan. Een evidente optie als je een Marta Bastianelli in deze vorm in je rangen hebt. Er werd van bij de start hard gereden en het viel nooit echt stil. Na een paar keer te hebben meegesprongen, kwam de verzuring al tot achter mijn oren.

Na 70 kilometer was mijn bobijntje af en ben ik gestopt. Zo zag ik mijn ploeggenotes met de perfecte trein naar de aankomst knallen! Marta sprintte vlotjes naar de zege. Ik hoop dat ik deze zomer opnieuw kan meedraaien in deze ‘YellowFluoOrange’ sprinttrein. Daar kijk ik zo naar uit! Na de koers ben ik onder een stralende zon nog met de fiets naar huis gereden, wat mooi meegenomen was. Ik kan alle extra kilometers gebruiken.

Ciao

Anisha Vekemans

 

Met tijdrittitel beloften is eerste doelstelling gerealiseerd

Met tijdrittitel beloften is eerste doelstelling gerealiseerd

Hup Holland Hup

Hup Holland Hup