Na leuke stage even weer focussen op studies

Na leuke stage even weer focussen op studies

De stage met de nationale ploeg in Mojacar zit erop. Het waren twaalf leuke dagen onder de Spaanse zon. Er heerste een goede sfeer en we hebben flink wat uren in ideale weersomstandigheden op de fiets kunnen trainen. Na onze fietstraining was er nog ruimte voor andere activiteiten zoals stabilisatie, yoga, foam rolling, massage, sauna, zwemmen… Kortom, genoeg om de dag goedgevuld te krijgen. 

Momenteel wordt de focus weer op mijn studies Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie gelegd. Tot eind volgende week gaat de fiets even aan de kant omwille van de drukke examenperiode die voor de deur staat. Door mijn afwezigheid op school heb ik nu heel wat examens in te halen, soms wel drie op één dag! Gelukkig heb ik op stage naast de fietstrainingen ook regelmatig achter mijn boeken kunnen zitten. Niet altijd evident, want na een lange duurtraining had ik meestal nood aan wat rust. 

Na de examens kunnen we de trainingen hervatten en wacht me een veel leukere periode. Op 22 februari bijt ik de spits af van het nieuwe seizoen. De competitie start dus bijna, waar ik heel blij om ben. Mijn seizoen zal beginnen met een vierdaagse rittenkoers in Valencia, ook nu met de nationale ploeg en ook opnieuw in de zon! Ik heb er nog nooit eerder gereden, maar blijkbaar is het er wel de moeite waard om aan de start te staan. Ik kijk er dus naar uit! Daarna hoop ik snel bij mijn nieuwe ploeggenoten van Experza-Footlogix te kunnen aansluiten, zodat we met een hechte groep de competitie kunnen inzetten.

Groetjes,

Nathalie Bex
 

Trainen en koersen in Turkije

Trainen en koersen in Turkije

Uitkijken naar wederoptreden in Valencia

Uitkijken naar wederoptreden in Valencia