Van Eyck Sport - Alles voor de fietser onder één dak  Van Eyck Sport werd opgestart als een kleine fietsenwinkel in Aalst. Generatie op generatie werd de zaak voortgezet, die zo uitgroeide tot een echte fietsenspeciaalzaak met een zeer uitgebreid aanbod aan fietsen, fietsonderdelen, fietskleding en sportvoeding, en dit alles aan heel scherpe prijzen. Onze medewerkers staan bovendien garant voor de beste service.  Vier filialen  De succesformule van Aalst werd ondertussen naar drie andere filialen gekopieerd. Geel, na Aalst de oudste winkel, werd in 2014 volledig vernieuwd en staat nu qua uitzicht op hetzelfde niveau als Aalst en Dadizele, het West-Vlaamse filiaal dat werd geopend in februari 2010. Eind april 2014 gingen in Sint-Pauwels zelfs de deuren van een vierde vestiging open. En ondertussen werd ook werk gemaakt van de nieuwe webshop, waarop het aanbod zowat dagelijks groeit.  Ultieme fietsbeleving  Van Eyck Sport is groot geworden door steeds te verbeteren en te vernieuwen. Stap voor stap groeide de winkel en we zijn er van overtuigd dat we nog kunnen groeien. Ons doel is om de klanten het ultieme gevoel te geven van fietsbeleving. Wij selecteren onze producten zorgvuldig en bieden deze aan de juiste prijs aan.  Medewerkers met een passie voor de fiets  Van Eyck Sport probeert elke dag opnieuw zijn klanten zo goed mogelijk te helpen. Al onze medewerkers hebben tonnen ervaring en staan je steeds bij met de beste raad.  http://www.vaneyckstore.be

Van Eyck Sport - Alles voor de fietser onder één dak

Van Eyck Sport werd opgestart als een kleine fietsenwinkel in Aalst. Generatie op generatie werd de zaak voortgezet, die zo uitgroeide tot een echte fietsenspeciaalzaak met een zeer uitgebreid aanbod aan fietsen, fietsonderdelen, fietskleding en sportvoeding, en dit alles aan heel scherpe prijzen. Onze medewerkers staan bovendien garant voor de beste service.

Vier filialen

De succesformule van Aalst werd ondertussen naar drie andere filialen gekopieerd. Geel, na Aalst de oudste winkel, werd in 2014 volledig vernieuwd en staat nu qua uitzicht op hetzelfde niveau als Aalst en Dadizele, het West-Vlaamse filiaal dat werd geopend in februari 2010. Eind april 2014 gingen in Sint-Pauwels zelfs de deuren van een vierde vestiging open. En ondertussen werd ook werk gemaakt van de nieuwe webshop, waarop het aanbod zowat dagelijks groeit.

Ultieme fietsbeleving

Van Eyck Sport is groot geworden door steeds te verbeteren en te vernieuwen. Stap voor stap groeide de winkel en we zijn er van overtuigd dat we nog kunnen groeien. Ons doel is om de klanten het ultieme gevoel te geven van fietsbeleving. Wij selecteren onze producten zorgvuldig en bieden deze aan de juiste prijs aan.

Medewerkers met een passie voor de fiets

Van Eyck Sport probeert elke dag opnieuw zijn klanten zo goed mogelijk te helpen. Al onze medewerkers hebben tonnen ervaring en staan je steeds bij met de beste raad.

http://www.vaneyckstore.be

Venise - Sfeervol restaurant op een boogscheut van het Noordzeestrand  De ‘Venise’ in Oostduinkerke is een echte familiezaak. U kan er genieten van een (h)eerlijke maaltijd in een sfeervol ingericht restaurant, waar U een ruime keuze hebt uit lekkere vis- en vleesgerechten. Er is ook steeds een uitgebreide suggestiekaart en indien gewenst kunt U tafelen rond de open haard. Enkel een snelle hap kan ook: spaghetti, vol-au-vent, tomaat garnaal,… Hoe dan ook is het onze bedoeling dat U zich als klant onmiddellijk thuis voelt. Venise is gelegen op de hoek van de Albert I-laan en het Astridplein in Oostduinkerke, hoek rode lichten Oostduinkerke-Bad. Ook met de kusttram zijn we vlot bereikbaar, de halte Oostduinkerke-Bad bevindt zich immers op enkele tientallen meters van de zaak.  www.venise.be

Venise - Sfeervol restaurant op een boogscheut van het Noordzeestrand

De ‘Venise’ in Oostduinkerke is een echte familiezaak. U kan er genieten van een (h)eerlijke maaltijd in een sfeervol ingericht restaurant, waar U een ruime keuze hebt uit lekkere vis- en vleesgerechten. Er is ook steeds een uitgebreide suggestiekaart en indien gewenst kunt U tafelen rond de open haard. Enkel een snelle hap kan ook: spaghetti, vol-au-vent, tomaat garnaal,… Hoe dan ook is het onze bedoeling dat U zich als klant onmiddellijk thuis voelt.

Venise is gelegen op de hoek van de Albert I-laan en het Astridplein in Oostduinkerke, hoek rode lichten Oostduinkerke-Bad. Ook met de kusttram zijn we vlot bereikbaar, de halte Oostduinkerke-Bad bevindt zich immers op enkele tientallen meters van de zaak.

www.venise.be