Cameron Vandenbroucke aan de slag bij Lotto Soudal Ladies

De Lotto Soudal Ladies hebben hun ploeg rond voor volgend jaar. Cameron Vandenbroucke is alvast een opmerkelijke nieuwkomer.

De 19-jarige dochter van wijlen Frank Vandenbroucke gaat na de jaarwisseling de kleuren verdedigen van Lotto Soudal Ladies. “We gaan Cameron niet voor de leeuwen gooien”, stelt ploegleider Dany Schoonbaert. “Tijdens de eerste maanden van het seizoen zal ze ook niet aan grote koersen deelnemen, ze zal enkel kermiskoersen rijden. Ze heeft immers nog veel te leren. We zorgen voor een omkadering waarin ze de knepen van het wielervak verder kan aanleren en ze zal ook begeleid worden door een eigen trainer. Afhankelijk van de progressie die ze maakt, zullen we haar op termijn selecteren voor de UCI-koersen. Maar daar is geen haast mee gemoeid.”

Ook wereldkampioene Gran Fondo en Vietnamese sprintster versterken Lotto Soudal Ladies

Ook wereldkampioene Gran Fondo en Vietnamese sprintster versterken Lotto Soudal Ladies

Annemarie Worst wint eerste manche Superprestige in Gieten