Geen Belgische teams in Aviva Women's Tour

De organisatie van de Britse Aviva Women’s Tour maakte de zestien teams bekend die op 15 juni aan de start zullen staan in Suffolk. Onder hen geen Belgische teams, wel de volledige top tien van de wereldranglijst. Op 19 juni eindigt de Britse ronde, die er prat op gaat met hoog prijzengeld uit te kunnen pakken.
Het deelnemersveld bestaat uit volgende teams: Alé Cipollini, Astana, Boels Dolmans, BTC City Ljubljana, Canyon SRAM, Cervelo Bigla, Cylance, Drops, nationale ploeg Groot-Brittannië, Hitec Products, Orica-AIS, Poitou-Charentes Futuroscope, Rabo Liv, Liv Plantur, United Healthcare en Wiggle High5.
De Aviva Women’s Tour maakt deel uit van de Women’s World Tour.

 

Evelyn Arys houdt wielersport voor bekeken

Evelyn Arys houdt wielersport voor bekeken

Majerus wint, Vos komt ten val in eindspurt in Boezinge

Majerus wint, Vos komt ten val in eindspurt in Boezinge