Maud Kaptheijns vanaf 1 mei ploeggenote van Sanne Cant

Per 1 mei wordt het Enertherm-BKCP crossteam van de gebroeders Roodhooft uitgebreid met een nieuwe dame. Belgisch en Europees kampioene Sanne Cant krijgt er dan de beloftevolle Nederlandse Maud Kaptheijns aan haar zijde.

Kaptheijns eindigde afgelopen seizoen bij de beloften tweede in het EK in Huijbergen en derde in het WK in Zolder. In Hellendoorn veroverde de 21-jarige Nederlandse ook brons in het Nederlands kampioenschap bij de elite. Ze komt over van AA Drink-Kalas, dat recent ook al de Belgische belofte Laura Verdonschot naar Marlux-Napoleon Games zag vertrekken.

 

Marianne Vos wint Pajot Hills Classic: "Ik heb mezelf verrast"

Marianne Vos wint Pajot Hills Classic: "Ik heb mezelf verrast"

Chantal Blaak solo naar winst in Gent-Wevelgem

Chantal Blaak solo naar winst in Gent-Wevelgem