Lensworld-Zannata-Etixx en Lares-Waowdeals in Energiewacht Tour

De zesde editie van de Energiewacht Tour krijgt elf UCI-teams, zes nationale ploegen en zeven clubteams aan de start.

Met de komst van de vijf hoogst geplaatste teams van de ranglijst van de internationale wielerbond UCI weet koersdirecteur Danielle Lissenberg-Bekkering zich weer verzekerd van een topdeelnemersveld voor haar wedstrijd die plaatsvindt van 6 tot en met 10 april. De Nederlandse ploegen Rabo Liv, de formatie van de tweevoudige ritwinnares van 2015 Anna van der Breggen, en Boels-Dolmans zijn present, net als het Britse Wiggle-High5, het Duitse Canyon-SRAM en het Australische Orica-AIS. Verder zijn de UCI-teams Hitec Products, Liv-Plantur, United Healthcare, Parkhotel Valkenburg, Lensworld-Zannata-Etixx en Lares-Waowdeals aanwezig, net als de nationale ploegen van de Verenigde Staten, Denemarken, Groot-Brittannië, België, Duitsland en Zwitserland. Het startveld wordt compleet gemaakt met de aanwezigheid van de clubteams van NWV Groningen, Jan van Arckel, Swabo, De Kannibaal, Assen-Roden-Meteoor, Team WNT en Girlsteam Sachsen.

 

Anisha Vekemans zegeviert in Oostduinkerke

Anisha Vekemans zegeviert in Oostduinkerke

Elke Vanhoof stelt start van seizoen nog even uit

Elke Vanhoof stelt start van seizoen nog even uit